Snart match-vikt igen

Nu har vikten på lille Eric börjat och vända. Vi var på BVC idag och då vägde han 3200. Duktig pojke =) Han har ju fått ersättning nu och blivit mycket piggare och nöjdare. Han vill inte äta på bröstet så han får maten på flaska nu och det fungerar kanon!

Dagarna rullar på här annars. Vi har fått så fina presenter utav massa släkt och vänner, alla är så snälla. Tack så jätte mycket =)

Igår var Björn och Anna på besök på förmiddagen. De tyckte att Eric hade växt men om sanningen ska fram så har han  ju inte det eftersom han vägde mer när han föddes =) Men han har nog format till sig lite mer.Man ligger skönt i Morbror Björns famnMan blir trött av besök...På fredag kommer Erics farmor och lill-farbror hit och hälsar på, det tycker vi ska bli roligt!

Kommentarer
Postat av: Kika, Conny och Jonathan

Han e för söt er lilla grabb! Inte lätt att va liten och trött:-) Vi gav också flaska ganska tidigt, funkade mycket bättre! Och så kan ju pappa hjälpa till..:-)Ha det bra!

2009-03-02 @ 22:07:06
URL: http://junibacken.blogg.se/
Postat av: Kika

Precis så kände jag också! Allt kändes mkt bättre med flaska..dom får nog i sig allt dom behöver med ersättningen också! Äldre generationer är av en annan åsikt:-)Kom gärna och hälsa på oss så vi får träffa er och lillen! Kram!

2009-03-03 @ 12:59:05
URL: http://junibacken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0