BVC

Eric hade gått upp så fint idag. Nu visade vågen 5560 g och det var jätte bra =)
Det blev ingen hundkurs idag för mig och Nova. Simon är och jobbar. Har tränat henne nu ikväll här hemma och hon är så duktig så =) Hon har dock lite problem med att hoppa, hon slarvar gärna när det är snäva svängar. Vet inte riktigt hur jag ska få bukt med det.

Det är jääätte kvavt här undra om det blir åska ikväll...


ÅH! Vad tiden går snabbt!

Jag vet att det är söndag idag och att jag sa att jag skulle uppdatera i onsdags... Så hur gick det för lille Eric da hos BVC? Jo det stackars barnet får ju ingen mat här hemma så han hade inte gått upp ngt i vikt utan gått ner lite. Han hade däremot växt på längden och är nu 64 lååång! Doktorn kände igenom honom och kontrollerade honom grundligt så det va inget fel på honom. Det kunde antagligen vara för att han varit sjuk och ätit medicin.

Jag vet inte riktigt vad som hänt eller vad jag gjort i veckan tiden går ju så snabbt! MEN iaf igår så åkte vi upp till mamma och pappa för de hade lite folk hemma och vi skulle grilla. Helt plötsligt så kommer Sandra, Maggan, Matte, Calle och Nisse så klart och säger att jag och Simon ska följa med dem. JAHA?! Det blev lite halv kaos och vi fick ögonbindel på oss och in med oss i varsin bil och en öl o handen sen bar det iväg! De körde och körde och körde. Jag hängde nog med ett bra tag vart vi var men det sista jag hängde med på var volvo sen tappade jag bort mig. När vi väl va framme så hörde jag att Simon var där med och när de tog av oss ögonbindeln så var vi hemma på baksidan av vår trädgård! Där skålade vi i alkoholfri campange (för Sandras skull =) ) och åt goda jordgubbar! Då hade de fixat och donat med mat och dricka och dukat fint på vår altan och gud vet allt för mig och Simon. De hade även köpt en ny grill (som vi VERKLIGEN BEHÖVDE) och en eltändare till oss i present, Åh ni är helt omöjliga =) Det var så himla lyckat allting TACK! 

Veckan som kommer är det saker varje dag känns det som... Jag är som en pensionär nu när jag är mamma och  tycker att en sak varje dag är mycket för mig! Imorgon är det väl inget speciellt vilket är rätt skönt då det har varit lite fullt upp i helgdagarna. På tisdag är det återkontoll för Eric och hundkurs på kvällen. På onsdag ska vi börja med föräldraträffar igen. Ska bli kul och se hur det är. På torsdag är packning som gäller då vi ska åka till Åland på fredagen. Där ska vi vara tills på söndagen. På torsdagen kanske vi ska åka till stan med för och se om Novas rabies är OK så hon kan följa med på resan. Hoppas de för hon säger att hon med vill bada i havet...

Här är Eric stor kille och sitter i sin babystol =) Något upp-pallad men ändå!


Nu är altanen färdig =) Så här fin blev den. Vi är jätte nöjda! (ser ni Bubbafiten på bilden?)Fixing and doning! Nu är det redan mer blommor och tyg i taket så det ser lite mer hemtrevligt ut nu.Från andra hållet.Bubban och hans mamma =DDet är så mycket jag skulle kunna skriva men det tar för lång tid!
Nu vågar jag inte säga när jag hör av mig nästa gån FÖRHOPPNINGSVIS blir det på tisdag då jag varit på BVC så ni får veta Bubbans matchvikt.

Rätt låt vann för en gång skull

Eller iallafall var det en bra låt som vann!

Hej å hå vad tiden går! Vad har hänt här i veckan nu da? Inte så mycket faktist. I torsdags vad jag ute med jobbet på Harrys och åt och hade det jätte trevligt =) Roligt och träffa alla. Fick en jätte fin duk med tillhörande sevetter till.

Idag var vi ute på Ingelstad gymnasiet och tittade på massa djur och uppvisningar av olika slag. De hade någon öppethus grej, det var hur mycket folk där som helst. Mamma och pappa följde också med. På vägen hem så var vi präktiga och veckohandlade mat för hela veckan. 

På onsdag ska Eric få sin eller om det är sina sprutor, 3 månaders vaccin. BVC-tanten har sagt att de kan li sjuka av den sen eftgeråt hoppas vi slipper det nu är han äntligen är frisk...

Det blir inget tävlande i Oskarshamn nu den 30/5 vi skjuter fram debuten till Växjö tävlingen istället de 6/6. Vi ska nämligen till Åland och fira Sarah som tar studenten! Erics första resa till Farmor och Farfar.  Får se hur detta ska gå med bilresa så långt med vi får pausa många gånger. Vovvarna ska med också så de behöver ju rastas. 

Avlägger väl en rapport på onsdag om hur det gick med Erics BVC besök.


Dop och just de Bröllop

Ja som ni se så har vi gift oss och blivit en liten familj. Ännu en familjen Ståhlman finns det nu =) Vi gjorde det på dopet för Eric till allas förvåning. Ingen visste någonting! Det var väldigt blandade känslor som bubblade upp under vigslen/dopet/kvällen men vi hoppas att alla till slut tyckte att det var roligt! Jag och Simon hade det väldigt trevligt och är mycket glada för att vi fått varandra =)

Det kommer lite bilder här nu på allt som hänt! Det finns jätte mkt bilder man jag har valt ut några...


Sarah på till kyrkan för att hon ska gå på dop (MOAHAHAHA)


Här möttes vi utav många chockande röster
Brudbukett och bordsdekorationer


Uppdukat för fest på vår altan


Mat. Åländska flaggan i top!


Den fiiina bröllopstårtan


Sena kvällen


Måste bara lägga upp lite söta bilder på Bubbafiten med... Kan ju liksom inte bli för många (tycker jag iaf...)Åh man vill bara äta upp honom!

Doktorn idag igen...

Jag slutade med alvedonen för Eric helt igår och idag har han varit så lessen och gnällig igen så jag ringde vådcentralen och fick komma ner. Träffade dokrtorn som konstaterade att han var fortfarande röd i halsen och nu även i öronen! Stackars barn han kommer säkert bli ett öronbarn som jag! 
Nu fick vi iaf medicin till honom som Simon ska hämta ut. Gav honom alvedon och mat nu när jag kom hem (han hade även en nära döden upplevelse på vårdcentralen då tanterna där tog ett blodprov på honom också) och han somnade som en klubbad säl i famnen på mig... Stackars Eric. Nu sover han vidare i vagnen hoppas han kan göra det några timmar nu.

Trevlig helg nu alla! Kanske hör av mig igen. Här ska det bli barndop och galej så det blir full rulle =)

BVC besök

Idag vägde han 5390 g och var 61,5 cm lång! Hur lång ska han bli egentligen?!
Nu tre nätter i rad så har Eric sovit från typ 20 till 6 på morgonen... Lyxigt tycker jag =)

Det börjar ta form

Altanbygget går framåt i en rasande fart. Allt är inte färdigmålat men Simon lackar golvet nu så vi kan vara där på dopet =) Det lir huuur fint som helst, det har kommit upp spots nu med som man kan dimmra så blir det så mysigt så!

Simon i byggartagenI helgen så var vi ute mycket och fixade och donade så Eric fick sitta (mest ligga) i sin sittvagn så han kunde se mer vad mamma och pappa höll på med. Han blev jätte stor direkt när man satte honom i den, lille plutten...

En trött kille...Han börjar bli stark i sin nacke nu med och orkar hålla uppe sitt huvud. Det gäller dock att vara beredd om han vinglar till så man inte blir skallad!Pappa är så rolig!Var på stan i lördags och skulle bla köpa strumpor till Eric på Lindex kom ut med detta... SÅ mycket fint jag kan handla ihjäl mig till honom =)Köpte även ett insektsskydd tillvagnen med små söta vovve tassar på =)Appropå hund så har KettyPlätt hittat en nu sovplats...Det blev en hel del bilder denna gången... Ska säga det med att Eric är nog lite bättre i sin hals han får ju alvedon fortfarande. Ska till BVC för vägning och mätning imorgon ska fråga då hur länge jag ska hålla på med det.

Ska försöka återkomma imorgon med den nya vikten och längden =)

RSS 2.0