Bröllop!

Ja på lördag är det en vecka sedan Björn och Anna sa "I do" till varandra =) Det var ett jätte fint bröllop med borglig vigsel och en redig bröllopsfest på kvällen! (Lite väl bra fest kändes det som dagene efter...)

Vi tog lite bilder som kommer härDe snyggaste killarna på hela kalaset!

Många gästerMyyycket musik framträdandeIgår var det Baby Café på Södertullsvägen! Det var kidsen Agnes, Nisse, Meela och Eric som reyvade loss. Agnes sov under hela besöket förutom när hon åt, Meela blev lite trött på mitten och sov en stund, Eric sov när alla kom så jag fick väcka honom efter en stund och Nisse var det fullt ös på hela tiden =)  Jenny var här med fast utan unge hon servade oss andra.

Nisse försöker se oskyldig utSå här tyckte Meela om kalaset =) Hoppas hon vill komma hit fler gånger ändå!Nehe nu måste jag väcka Eric han bara sover och sover...

Mörkret faller in...

Klockan är nu 21.30 och nu är det liksom mörkt ute... Det går mot mörkare tider, HÖST! Det gör inte så mycket jag gillar hösten.

Det händer inte så mycket här annars. allt börjar återgå till vardagen. På lördag ska vi på bröllop då Anna och Björn ska gifta sig =) Det ska bli jätte roligt!

Annars har jag fixat lite med att ansöka om dagisplats till Eric, hoppas han kommer in. Det är tydligen rätt svårt att få plats på våren men det ska nog gå bra. Jag ska nog tillbaka på jobb i slutet av mars.
På måndag ska jag och Nova börja en agility kurs i Växjö det ska bli roligt. Nyttigt för Nova om inte annat.

Eric åt med oss idag vid middagen. Han åt med egen sked och var stor och duktig =) Mosad potatis med smör!Kettan hjälpte till med diskandet av stol och Eric...<3

Sommar Sommar

Ja det är det nu med blandat väder. Det har varit jätte varmt och åska (så klart...) och regn och blåst mm mm. Här hemma händer det saker hela tiden vi renoverar och Eric utvecklas i en rasande fart, dagarna bara rullar på!

Vi har varit på BVC med Eric och nu var han 69 cm lång och vägde 7420g. Han växer opch frodas. Dagen till ära så är han faktist ett halvår idag. 6 månader som bara sagt POFF typ!

Lägger upp lite bilder på vad vi sysslat med under den senaste tiden!

Vi har varit iväg med Matte och maggan och Nils o spela minigolf. Det var jätte roligt =) Kommer dock inte ihåg vem som vann eller fölorade men det är ju inge viktigt i sig.Grabbarna tog det lugnt i sina vagnar i skuggan.Eric var hungrig och åt på sin fot. Undra om han fått någon mat?Vi har haft farmor och farfar på besök med! De har hjälp till med tapetseringen och målat och fixat här =) VI har ju gjort en del renovering här... Rivit lite väggar och så jag har inte någon bild då det är färdigt med inredning och så ska ta det imorgon när det är ljust.Så här har vi tapetserat iaf! Är JÄTTE nöjd.Söta bobban är tuff i en linnebody.Grillat!Vi satt ute till sena kvällen på vår fina altan.
Måste hälsa till mitt största "bloggfan" Amanda med! Hej hej lillstrumpan =D


RSS 2.0