Imorgon blir det äntligen av!

Ja imorgon ska vi åka till Åland. Inget kan stoppa oss nu! Kasnke inte ska säga så för då får väl nån akut lunginflammation eller öroninflammation eller magsjukan... Men iaf vi åker tiiidigt på morgonen opch kommer hem på måndag! Eric längat efter famå och fafa (Jonna version) och jag tror att de längrat efter honom med =)

Vi har haft Sarah här på besök. Hon jobbade på bra här hemma tyckte jag som nanny ;-)

ÅÅÅHHH jag hade en bild som jag skulle lagt in som är likadan som denna men Erki är mindre...Hon tog även hand om hundar, dock inte blöthund.Eric har dosat sig, det luktar inte hallon. Han verkar inte så besvärad av det...En bild från Kräftskivan hos Matte och Maggan. Nisse försöker hittat på bus och hoppas att ingen ser...Igår var jag på produktvisning av Mary Kay... Det var farligt, massor av saker man ville ha där. Köpte en ansiktskräm och en ögonsminksremover. Det va jätte bra produkter! Fråga Simon =)

Jag har anmält mig och Eric till babysim nu med i Åseda. Det börjar vecka 47 ska bli roligt och se hur han kommer reagera =)

Over and out!

INLÄGG =)

Nu är det jätte längesen som jag skrev här! Tider rusar iväg och vi har varit sjuka men NU känner vi oss friska i familjen allihop (tvåbenta och fyrbenta).
SÅ vad har hänt da? Vi har varit och firat Nisse som blivit 1 år. Tyvärr så har jag inte någon bild därifrån... Jag hade med mig kameran men det var inget batteri i. Jag tog dock en bild på Eric här hemma innan vi åkte med min mobil när han var kalas fin. Lite dålig skärpa men han är ju så söt ändå!

 

Vi har varit och tävlat Agility med, KM på klubben. Det gick jätte bra med alla vovvarna och Kettan fick till och med en rosett då hon kom trea!

En bild när vi går bananvandring.Mamma och BobbanVi har även varit på dop för lilla Agnes (som inte är så liten längre). HAr ingen bild från det heller då vi inte hade kameran med oss... =(
Jag har dock en bild på deras altan nu när den är inglasad! Det blev jätte fint, där kommer jag va många gånger i sommar =D


Igår åkte Simon till Piteå och kommer hem igen på fredag. Då kommer även stökiga Faster Sarah =) Det var verkligen längesen hon var här! 
Idag var jag och Eric på Babycafét, han tycker det är så himla roligt! Han var väldigt trött på slutet och det tog inte två minuter från det att jag la honom i sängen tills han somna!
Annars händer det inte så mycket i veckan, träning för mig imorgon, babyfika här på torsdag, kräftskiva på lördag lite händer det ser jag =)

Nu ska jag titta vidare på Days och käka lite lunch medans lilleman sover =)
Ha det bra allihop!

Mer sjukdomar...

Nu är jag med sjuk... Idag var jag med Eric till doktorn och för jag tyckte inte han blev bättre och då visade sig att han hade öroninflammation, stackars liten... Så nu är det kåvepenin som gäller och någon medicin som ska öppna luftvägarna och göra slemmet mer lättrinnigt och sova och vila.


RSS 2.0