Kalas och draghund

Här rullar dagarna på, imorgon är det redan torsdag... Idag har Eric och jag varit i stan på förmiddagen och fixat lite grejer. På eftermiddagen så var vi på kalas hemma hos mamma som fyllt år. Det var tjej kalas med endast två killar Eric och Arvid.
Här kommer lite bilder som tagits idag.

Socker söta lilla Agnes var där. Hon var ganska trött på kalaset och sov mest.Eric låg i vagnen och vilade sig lite (en liten stund bara...)Kalasets gäster. Jenny och Daniljel kom sen med.Daniljel tyckte det var väldigt varmt och bestämde sig för att bada. Är inte vatten bara det roligaste som finns?! =)Nu har Nova blivit en draghund med! Riktig dragsele införskaffad och Simon har byggt om en skrinda och fixat skacklarna. Hon tyckte det var lite otäckt i början men sen gick det jätte bra. Eric tyckte det var mysigt för han somnade efter en liten stund.Så söta!Eric är nakenfis =)Eric har kommit på att man kan äta på sina egna tossor. Det är gott tycker han!"VA! tar du kort?!"Nu är det duschning och sen läggdags, Godnatt!

SEMESTERTIDER

Nu har Simon haft semester i två veckor och ska nu jobba en vecka för att få semester i två veckor till sen.

Denna första semesteromgången så har vi varit på Åland bland annat. Jag, Simon, Eric och vovvarna var där i nästan 1,5 vecka och på slutet kom även mamma, pappa, Åsa, Stellan och kidsen. Allt var väldigt lyckat och roligt förutom då en vi MAGSJUKAN som jag personligen släpade dit och smittade ner allt och alla... Ja ja det var ju som vet var, mest hårt tog det väl åt stackars lilla Jonna som fortfarande inte är riktigt pigg!

Även om vi många var sjuka och dåliga så hann vi med väldigt mycket ändå. Det var kalas, båtåkning, en massa badning (i tunna, havet, poolen och bastu), shopping, kulturella utflykter och mycket god mat har vi ätit med (när man då åt, för om man var magsjuk var det mest blåbärs soppa eller kanelskorpor).


Här får ni se lite bilder som togs under tiden.

Erics första båttur i snipan. Han tyckte den va lite otäckt först men somnade han gott i mammas famn.Vovvarna sitter längts fram och håller koll.Här spanar Eric efter sniporna tillsammans med farmor och farfar.Sarah fyllde 19 när vi var där med och då var det kalas.Samuel fångade första fisken.Här körs det snipa.Fina Jonna som gungade ett X antal gånger...Framåt kvällen var man trött och då var det skönt och vara nerbäddad i sin vagn.Här badas det badtunna. Helt underbart skönt och med den utsikten!Kusinerna.När vi skulle åka hem lämnade Nova inte bilen så inte skulle missa att ta med henne!
Idag har vi träffat lilla söta Agnes som den 12 Juli kom till världen! Jätte söt liten tösabit. Eric hoppas att de ska träffas SNART igen =)Kolla in den lilla skitungen i hörnet =)


ERIC har förresten vänt på sig en gång idag med!!! Men bara en gång det fick räcka sa han...


BAD & BVC

Igår var vi på BVC och nu vägde Eric 6650 g och var lika lång som tidigare. Så det var ju jätte bra =) Här är det fortfarande lika varmt och det är så härligt så!
Igår badade Eric och då tog vi denna gulliga bilden.

Här ser ni pussmun mot pussmun!Det är så skönt och bada =)<3

RSS 2.0