Snö snö snö

I veckan som gått så har jag jobbat och vi har haft sista babysimmsomgången. I dag har jag och Sandra och kidsen varit på stan i flera timmar. Vi hade hur mysigt som helst. Jag köpte jätte fina ytterkläder till Eric som han han ha i vår. Nu är det bestämmt också att Eric ska börja hos dagmamma i mitten på mars. Hälsade ju på henne i onsdags och det känndes jätte bra =) Men jag tänker ändå söka in på dagis i höst till honom.
Imorgon är det kalasfirande för hela slanten. Först ska vi fira Jenny som fyller 25 och sen ska vi fira min bror och på kvällen så ska Jenny firas igen =) I helgen/veckan så kommer det ålänningar hit de ska bli trevligt de va längesedan de var här.

NakenfisEn glad fis!Nya jackanNya byxorNy windstopper fleeceSmå söta vantarFörökte få till en bra bild men de va inte de lättaste...Ha de bra allihop! Det är helt sjukt vad det snöar ute just nu...

Lilleman har blivit 1 år!

Eric har fyllt 1 år, tack till alla som grattat och gett presenter och skickat kort =) I fredags var det full rulle här då det va kalasande hela dagen. Eric som hade fått 1 års sprutan sprutan dagen innan hade jätte ont i benen och feber me höll modet uppe ändå. Här kommer bilder från det!

Kalas pojke och barnskötaren Jonna.Dukat och Åländska flaggan i topp!Kalas gäster

Eric skårar tårta

Kolla Simons min!DUMLEKLUBBANEric fick en egen stol som han kan slappa i!Eric fick inte plats på det dagis vi önskat så vi ska hälsa på hos en dagmamma här i Braås på onsdag o se hur det är. Hoppas man får en bra magkänsla...

Glad alla hjärtansdag allihopa!


Här rullar de på...

HEJ! Nu va det ett bra tag sen jag vet. Veckorna går så himla snabbt nu när man jobbar två dagar i veckan. Denna veckan som kommer ska jag inte jobba för Simon är iväg i Ryssland. Han åkte idag och kommer hem på torsdag.
Eric fyller år denna veckan med och det är 1 års kontroll på BVC på torsdag och barnkalas på fredag =) Han går mer och mer och blir modigare och modigare för varje dag. Nu har han börjat svänga med när han går. Han reser sig inte själv upp än dock.

Eric tittar ut genom fönstret och har fått syn på något...Mamma kom och tittat!De va pappa!DÅ va de inte så farligt =)Simon byggde en koja till honom här om dagen som han hade roligt i.

Håret blev dock ganska elektriskt.Här provar han mammas fårmössa som hon hade när hon va liten =)Vi skulle ta en bild på oss ihop men Eric fick ett viktigt samtal han va tvungen o ta...SNÖ SNÖ SNÖ har vi massor av här i Braås! Högarna är ännu större nu än va de va då.

Hoppas att det inte kommer mer snö nu i veckan jag har fortfarande träningsvärk sen jag skottade i onsdags!

Ha en trevlig vecka nu allesammans =)

RSS 2.0