Lilleman är sjuk...

Eric har varit konstig och lessen och gnällig och lipig (värre än vanligt) sen i söndags så jag ringde till barnakuten idag och då fixade hon så jag kunde komma ner till vårdcentralen i Braås. Doktorn undersökte honom och när han tittade i halsen så hade han lite blåsor där som tydde på ngn halsinfektion. Tyvärr så vägde han för lite för att få medicin så han får hålla ut och äta alvedon. Stackars liten inte konstigt att han har varit lessen...

Imorgon är det valborg och då ska familjen Stålman/Karlsson (dock inte vavvarna, de ska vara på Highland) till familjen Johannesson/Svensson i Mästreda och fira. Även familjen Lillie (jag vet verkligen inte hur man stavar det...) kanske ska med om Joel kommer ihåg att fråga Alex...  

Har ingen rolig bild idag ville bara informera omvärlden om hur synd det var om lille Eric (tycker han själv iaf...)

Trevlig Valborg till Er Alla och elda lungt om ni inte har eldförbud i denna hetta som är nu!


Helg och fint väder väntas!

Ja inte för att det spelar så stor roll om det är helg eller inte för mig då jag är hemma. Den enda skillnaden är ju att Simon är hemma här och det är ju roligt förståss =) Fast det är klart nu ser jag inte honom så mycket heller när han är hemma då han typ har flyttat ut på altanen. Jag kan ju inte klaga för mycket då jag också vill att den ska bli färdig så snart som möjligt!
Idag är det jätte skönt väder och Eric, jag och vovvarna har varit i mästreda och gått på hund- och vagnonad med Maggan o Nils o Willsan! Det ska tydligen bara bli bättre och bättre med i helgen längtar redan =D 

Eric har fått ett nytt babygym som han blev väldigt glad för! Han blev jätte lessen när jag tog bort honom innan för att han skulle ha mat... "Hinner inte äta nu mamma! Jag vill leka med laban"  Han sa så!



Här visar och berättar Eric för pappa hur det går till när man leker i babygymet. 




















Altanbygget! ÅÅÅ det kommer bli så fint! =D



De finaste vovvarna på denna jord =)




















Det kan inte bli för många bilder på honom...




















TREVLIG HELG ALLESAMMANS!

Hundkurs & BVC

HÄRLIGT VÄDER DET ÄR! Skönt och vara mammaledig då =D

Igår var Eric och jag på BVC för vikt och längd koll. Han visade sin bästa sida och var så himla goa glad. Han är oftast glad nu för tiden dock inte igår när stackars Simon hade honom för jag var på hundkurs. Han hade tydligen skrikit i 1,5 timme. Han vågade väl vara tuff när mamma inte var hemma... Idag bara sover han och verkar jätte trött bara vaken när vi ska byta blöja och äta, får kanske igen det ikväll sen =S Bara han är nöjd så får mammas gull göra vad han vill.
Iallafall så hade han gått upp i vikt och sprängt 5 kilos vallen! 5080 gram och 60 cm lång!

Som sagt så var jag på hundkurs med Nova igår. Det är en nybörjarkurs i agility. Hon kan ju det mesta då vi har tränat en hel del, jag går främst för att hon ska få hindersäkerheten och för att få STÖRNING. Och det var det! Det är verkligen nyttigt för henne och röra sig kring andra hundar, hon är så rädd och oräker.

 

Nova myser i solen


Eric och Nova leker på filten med hästen =)



Lite bilder

Hittade lite bilder på en annan kamera som jag ville visa!

Detta är Eric när han är busig





En trött kille...



"En bild till pappa och jag ska ge dig en omgång!"



Här är altanen med skjutpartiet i!




En heeelt vanlig söndag

Ja det är det idag. Känns ändå helt ok. Vi har varit i stan och handlat mat för veckan och köpte lite kläder till Eric på Lindex =) Var och ka ett spår till Nova idag med och det tyckte hon va jätte roligt, måste göra det oftare hon är så duktig på det. Efter att vi gjort det så cyklade hon och jag en runda så nu är hon (tror det eller ej) faktist trött.

I veckan så har Simon haft återhämtningstid men han är inte riktigt hundra. Såret har gått upp lite och det har börja blöda... Han ska gå till jobbet imorgon ändå men jag har haft förmaningstal för honom att han ska ta det lugnt! Det har han lovat. Han ser ut som en nersketen gammal gubbe när han går.
Vi har bokat datum för dopet också lördag 9 maj. Vi träffade den nya prästen i torsdags han verkar helt okey, lite hemlig men ändå "normal"

Lägger upp lite bilder ur livet på Södertullsvägen 49.

Så här vill Eric hänga nu. Han vill se vad som händer i världen när mamma och han fixar och donar. Just här håller vi på med strykning.


Altanen är nästan helt inbyggn nu det är bara fönstren där uppe som ska sättas dit med. Annars är skjutparti och det andra på plats =D Det blir verkligen kanon fint!


Eric i sin nya mössa som farmor stickat, han är så söt så =)

Mindre skrik och operation

Nu efter tre behandlingar med akupunkturen så har det blivit mindre skrik. Eric är mer nöjd nu och härjar inte efter att han fått mat nu heller. Helt otroligt att det kunde göra skillnad! Vi har bytt mat också till NAN HA som ska vara skonsammare mot magen.
VI har börjat lägga honom för natten vid 19-20 tiden och det fungerar väldigt bra hittills, han vill äta två gånger på natten ungefär men annars så sover han så bra.
Det är mycket nu att fixa och dona allt med honom framförallt att komma ihåg allt! Det är speciell mat, magmassage två ggr per dag och minifomdroppar innan varje måltid och AD-dropparna en gång om dagen och även lite akupunkturbesök.

Idag så har stackars Simon opererats för sitt ljumskbråck. Han har ju bara väntat i 1,5 år för detta... Men men nu är det gjort så nu ska han inte behöva ha ont längre. Dock tycker han väldigt synd om sig själv och han ligger på soffan med fötterna i vädret och chipsskålen på magen. Stackars stackars Simon...

Imorgon är det babymassage och kanske en hundonad med Maggan? Sen måste jag väl vårda min väldigt sjuka man också...
Tyvärr har jag ingen bild att lägga upp då kameran är på Högalund. Kommer så småningom en uppdatering på altanen som börjar bli mer och mer färdig =D Det kommer bli så himla bra!!!

Nu ska jag gå och lägga mig och stoppa om mina pojkar och fina vovvar

GODNATT

KOLIK & SKRIK

Ja det är det som gäller här hemma just nu... Tycker så synd om lilleman. Han sover iaf än så länge på nätterna. Annars har han börjat skrika på morgnarna nu med och även lite på dagarna.
Var i stan med mamma igår och provade akupunktur ett litet stick på hans ben som varade i en sekund han sov faktist i vagnen under helatiden som hon gjorde det. Ska dit idag igen för en andra behandling. Har läst och hört att det fungerat för andra och jag provar gärna allt!
Vi skulle ju egentligen åkt till Jenny Damm och tränat idag men hon kunde inte och jag kände väl det att när lilleman är så dålig så var det rätt skönt att bara va hemma och ta det lugnt.

Imorgon kommer det ålänningar hit 6 stycken så det blir fullt hus! =) Det är bra för vi behöver hjälp med städning, fönsterputsning, altanbygge, frosta frysen och mm mm... Ne da jag bara skojar =D Kul att alla vill komma, svårt att låta bli när man har en fin Eric här! Förhoppningsvis tråkar han inte ut dem med sitt skrik.

GLAD PÅSK TILL ER ALLA!

Altanbygge

Som ni kan se på bilden nedan så är altanbygget i full gång. I helgen så snart snart får jag sitta på min inglasade altan =D Simon har börjat måla på den med så snart åker taket på och sen kan vi börja sätta in partierna. Vi har köpt skjutpatiet nu med så allt finns snart på plats.



Jag och vovvarna tog det lugnt när de andra jobbade. Det var så himla fint väder i lördags, det känns att våren är påväg!



En glad bobbafit som skrattar åt sin roliga pappa.



SÅ söt man kan vara!



Nehe nu ska jag försöka söva Eric igen efter att SIMON väckt honom... *grrr*

Fint väder

Nu är det väldigt härligt att vara ledig när det är så fint väder! Det är mysigt att gå på hundonader när man bara kan ha en väst som nästa är för varm den =)

Igår var jag och Eric på BVC. Han fick träffa doktorn som kände igenom leder och lyssnade på hjärtat. Allt var så bra så =) Han vägde 4450 och var 59 cm lång. Vi har börjat ge honom minifom droppar nu med innan varje måltid och se om hans kolik blir bättre av det. Vi började med det för någon dag sen bara och det kunde ta något dygn innan det gav något resultat. VI HÅLLER TUMMARNA! Stackars liten...
Han fick en jacka av mormor med. En beige jätte fin va den. Nu slipper han kava på sig overallen vart enda gång man ska gå mellan huset och bilen.

Jag ska inte äta godis på en månad nu med. Får se om jag klarar det. Det största problemet är väl att jag kommer att glömma det nu när man är en förvirrad småbarnsmamma!

Eric finklädd på mammas födelsedag =)



Eric bara söt i en baby filt
h

Nästa vecka den 9de ska jag o familjen åka till Jenny Damm =)


RSS 2.0