Julen är avklarad

DÅ va julen slut för denna gången. Vi var på ÅLand och firade jul. Många undrade om tomten kom till ÅLand men det gjorde han inte, han hade så mkt och göra antagligen =) MEN massor med julklappar det hade han lämnat =D

Vi åkte kl 5 på onsdags morgonen och lämnade detta vinterlandskap! På Åland var det med vinter och snö så Bobban fick åka pulka där!

Lekfarbror Isak med Bobban.En trött Eric på julaftonEric tvingade Lucas att gå med honom!Igår var vi med Mattias och Maggan o Nisse i Åseda och badade. Eric tyckte det va jätte kul och dök flera gånger utan psykbryt! Maggan tog bilder.Imorgon är det nyårsafton. Skjut inga rakter är ni snälla det finns så många rädda hundar. Och OM ni nu måste göra det så gör det BARA på nyårskvällen vid 12 slaget. SNÄÄÄLLA!!!

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!


Here We Go Again...

Nu är Bobban sjuk igen! Jag skulle på återkontroll för den senaste öroninflammationen och nu är han förkyld så när doktorn tittade honom i öronen vad visade det sig då? JO en dubbelsidig öroninflammation. Inte konstigt att han har varit gnällig. Så nu är det medicin som gäller, vi fick en starkare typ denna gången.

I fredas var det några galna fruntimmer här och hade kul! Jag vet att den önskats bilder på detta men vill bara tillägga att INTE en enda bild är bra eller klar! Hela kvällen va kanske i en enda dimma. Måste varit rök i huset från spisen.Detta åt vi!De här stod för underhållningen...De här med!Hon va allt annat än nykter...Ja ni förstår energin var på topp... =D

I söndags så lussade kidsen för mormor och morfar och detta va mycket uppskattat =)

Jag har börjat hårdträna med Nova nu. Just nu läggs det mkt tid på apportbocken. Hon blir bättre och bättre och är faktist väldigt duktig. Hon vill jobba o jobba =) Agilityn i söndags gick kanon och hon var faktist lugnare denna gången mellan varven.  

Imon är det vila för Eric hela dagen o recovering. På torsdag är det babysim men jag ska inte gå med Bobban nu när han är så sjuk och jag skulle egentligen iväg med jobbet men det verkar ha blivit inställt... =( På fredag ska vi vara hundvakter. Lördag morgon ska jag till frisören =D och på eftermiddagen ska vi till Mästreda och fira jul vid granen. På söndag är det agilityträning igen och på eftermiddagen ska vi till Lina och fira henne och ha glöggmys! På måndagen eller tisdagen ska Eric träffa kusinerna och byta julklappar. Och snart är det julafton! Fattar inte att det går så fort... På onsdag nästa vecka åker vi till Åland och åker hem på lördagen. På söndagen ska vi o en massa andra till Björn och Anna på kvällen, det är fullt upp hela tiden =D

Jag blir trött när jag tänker på allt ska nog gå o lägga mig nu.

Ha de bra så länge!

JULEN ÄR RÄDDAD!

Ikväll sydde mamma om min fina julklänning så att den passar mig myyycket bättre (eller framför allt att den passar över huvudtaget)! Julen är nu räddad och det kan bli samma julklänning i år igen för det är så det är bestämt =)God Jul!

2 Advent

Ja en vecka till har gått och idag är det andra adven. Kom på att vi glömt och elda på det andra ljuset idag men vi får väl göra det i veckan.

Idag har vi haft fullt upp med hundträning. Vi var i ett ridhus och tränade i Växjö. Nova var uppe i varv något fruktansvärt. Är det någon hundmänniska som läser detta får ni gärna ge tips på hur man tränar passivitet under träning och ska jag skaffa en en bur till henne som hon kan vara i under pauserna då vi inte kör?
Träningen gick väldigt bra om inte annat och hon vill ju verkligen jobba! Nu ligger hon väldigt trött på soffan iaf...

Jag och NovaFullt med aktivitet i hela ridhuset! KUUULIgår var vi hemma hos Matte och Maggan och även Jenny och Danijel var där. Vi fick JÄTTE god mat som vanligt! Ungarna hade fullt ös till kl 22 på kvällen då jag tror att vi föräldrar var tröttast och ville åka hem. Eric sov till kl 9 idag på så han var trött.Här kommer en bild från veckan när vi hade matgäster!En mycket trött Ketty Plätt får avsluta detta inlägg.=)

JUUUL! 1 December

Är de inte härligt julen närmar sig! Första advent är avklarat och det börjar bli kallt ute. Det gäller att ni är snälla nu om tomten ska komma!Björn och Anna var förbi här och tog lite fina julkort på Eric och Nisse. Det var inte det lättaste om man säger så... Björn var genomsvett efter en timmes fotografering.En lite lätt nersketen Bobbafit! Snacka om att kripa upp på ryggen!Erics nya hobby, åka i lära-gå-vagnen. (alltid nerdreglad och blöt)Sladda och pappa gör visslande ljudeffekter.Fullfart iväg igen!Kan stå lite med den självMen det är inte lika kul som pappa tycker.De här har flyttat hem till mig... Dom ville de dom sa de...Nehe nu ska de mysas med en kopp te och lussebulle (som jag har bakat själv!)


RSS 2.0