Ryssen är hemma!

Nu har jag försökt och lägga in detta inlägget i två dagar jag försöker igen...

Nu är Simon hemma igen efter att ha varit och jobbat i Ryssland nästan en vecka. Eric och jag och tjejerna har klarat oss bra själva även denna gången, fast det var lite extra jobbigt några dagar då både jag och Eric var sjuka... Vi har haft feber och snörvlat och nyst båda två, snörvlar gör vi än!

Så hela vecka har vi tagit det lugnt. Det har ju varit väldigt varmt nu och hundarna har varit väldigt slöa i värmen och tur var väl det då jag inte har orkat hundonada så mycket. Det fina vädret ska ju tydligen hålla i sig så det blir tiiidiga hundonader nu så man kommer ut innan den värsta värmen.

Idag har jag fått en ny dammsugare av Simon! En sån där E-lux som är utan sladd bara handtag! En sån som mamma säger är den mest värdelösa dammsugaren av alla och det är den som har flest reklamationer MEN jag ville ha en iallafall! Jag blev så himla glad för den, Simon skrattade åt mig som blev glad för en dammsugare... Men håll med om att den är snygg!


Här kommer några söta bilder med!Grabbarnagrus =)Imorgon är det BVC. Vägning och mätning står på schemat =)

Usch nu ...

Usch nu går de sådär snabbt igen... Ska det göra det hela tiden man är hemma eller? Kan tiden bara lugna ner sig lite!
Jag har försökt att uppdatera flera gånger under veckan men det har inte fungerat...
Eric och jag har gjort en massa saker på dagarna som vanligt =)

Eric har börjat ta lite mer ansvar här hemma och hjälper pappa att klippa gräset!

 Trevlig Midsommar Allihopa =D


Här har det ätits!

Ja iallafall har Eric gjort det =) Idag så vägdes han in på 6060 g och 66 cm lång! Jätte bra =) Han har faktist ätit jätte bra den senaste tiden. VI har börjat med smakisar och gröt nu. HAn ÄÄÄLSKAR banangröten och han har även provat potatispuré och morotspuré.

Denna veckan är det fullt schema! Idag BVC, imorgon återkontroll, på torsdag ska vi till Annelie (min kusin) och på fredag kanske jag ska ut med lite girlfriends om inget oförutsägbart händer... På fredag dag ska det komma lite mammor hit med sina kids. Sandra ska komma med även om hon har sin bebis i magen =) På lördag är det "Mästredadagen". På söndag tror jag inte att det är något än iallafall.

Här kommer lite bilder på vad som försigår i vårt liv =)

Här äter Eric. Gapa STORT!


Det gäller att smaka på vad som kommer in i munnen.Eric somnat i BabyBjörnen när Simon dammsög med honom härom dagen.Nils som blivit stor och tuff nu och reser sig mot saker och ting. Det tycker han är jätte roligt! Det tycker inte hans mamma dock  ;-)Här snackar grabbarna med varandra. Eric hejar på Nils när han hittar på bus!Linslus!Här tränas det nacke. Det går bättre och bättre för varje dag. Fortfarande inget intresse av att vilja rulla runt.Sitta fint kan jag med!


Update

Här kommer lite uppdatering på vad som händer på sädertullsvägen 49. Lika bra annars får man väl skäll ikväll av "VISSA"  ;-) 

Just nu så är Simon på Elmiamässan i Jönköping. Han åkte igår och kommer hem på lördag. Jag och Fitus är ensamma hemma med tjejerna och det går jätte bra. Vovvarna är till och med lugna, de brukar vara så stirriga när Simon inte sover hemma men alla sov så gott inatt.

Eric har börjat med lite smakis nu. Vi har provat potatis nu i några dagar. Han tycker det är lite kontigt och det far mest ut och in ur munnen. Jätte kul och titta på. Idag fick han även smaka på katinplommonspuré det tyckte han nog var gott för det var ingen fågelmun som öppnade sig där inte det var mer en bred grodmun! Han ser så stor och vuxen ut när han sitter och äter i matstolen =)

På lördag är det tävling för Nova i Växjö. Mamma ska vara med och passa Eric dock har hon blivit sjuk... Hoppas hon frisknar till annars hoppar vi tävlingen det kommer ju fler.

Vi har varit på road trip till Åland med och firat Sarah som tog studenten! Det gick jätte bra med Eric i bilen. Han ville åka fler gånger sa han =) Och det ska vi i mitten på Juli kommer vi igen när Simon har semester. Här kommer lite bilder från Åland.

Sarah och hennes kille Niklas.Det skålades i Champange!Fint väder var det så vi satt ute och åt. Härligt!Eric och lilla Elin =) Det skiljer precis tre månader på dem. Helt plötsligt blev Eric en stor kille =)Här åker han runt på bordsskivan i mitten. Eric tyckte det fanns fina juicepaket på Åland.Vi hörs =D

RSS 2.0