BVC besök och Faster Sarah

Idag var vi på BVC och vägde Eric som vägde in sig på 3770. Nu börjar han komma igång ordentligt =) Nästa besök är om två veckor och då ska vi göra lite annan kontroll. De var lite mer hälsokontroll. 

Annars händer det mycket tråkigheter just nu. Sjuka människor och varsling på Simons jobb och trasiga bilar mm. Men det är bara till att ta en dag i taget och ta till vara på det man har. Roligt är iaf att Eric har börjat att le åt oss nu det är mysigt och gör livet glatt =)

Något annat roligt är att faster Sarah har varit här med på besök. Hon har varit mycket stökig och tjabbig som vanligt ;-) 



Vi såg fina snödroppar som trängt sig upp när vi var ute på hundonad.



Sarah hade koll på läget med vagn, unge och hundar =)

 

Så här söt är lille Eric ikväll i sin nya pyjamas som han fått av Maggan. Han gör till och med en snygg pose för att göra det extra roligt!


Kommentarer
Postat av: Sarah

Tack för senast! :) Häftig bild på Eric! :D

2009-03-19 @ 11:49:33
URL: http://annaemelia.blogg.se/
Postat av: Kika, Conny och Jonathan

Halloj! Ni har en riktig sötnos!!:-) Härligt med första leendet..äntligen kontakt..kommer ihåg känslan..minns..:-) Sköt om er!!Kram

2009-03-19 @ 18:32:22
URL: http://junibacken.blogg.se/
Postat av: anna-maria

Héj!

Skönt att han har kommit igång med vikten, då går ju allt åt rätt håll. Jag jobbar lördag och kommer väl in nån gång mellan halv sju och sju och jobbar till kl 12,00 så då vet du det. Ha det bäst tills vi syns.



Kram kram

2009-03-19 @ 19:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0