Update

Här kommer lite uppdatering på vad som händer på sädertullsvägen 49. Lika bra annars får man väl skäll ikväll av "VISSA"  ;-) 

Just nu så är Simon på Elmiamässan i Jönköping. Han åkte igår och kommer hem på lördag. Jag och Fitus är ensamma hemma med tjejerna och det går jätte bra. Vovvarna är till och med lugna, de brukar vara så stirriga när Simon inte sover hemma men alla sov så gott inatt.

Eric har börjat med lite smakis nu. Vi har provat potatis nu i några dagar. Han tycker det är lite kontigt och det far mest ut och in ur munnen. Jätte kul och titta på. Idag fick han även smaka på katinplommonspuré det tyckte han nog var gott för det var ingen fågelmun som öppnade sig där inte det var mer en bred grodmun! Han ser så stor och vuxen ut när han sitter och äter i matstolen =)

På lördag är det tävling för Nova i Växjö. Mamma ska vara med och passa Eric dock har hon blivit sjuk... Hoppas hon frisknar till annars hoppar vi tävlingen det kommer ju fler.

Vi har varit på road trip till Åland med och firat Sarah som tog studenten! Det gick jätte bra med Eric i bilen. Han ville åka fler gånger sa han =) Och det ska vi i mitten på Juli kommer vi igen när Simon har semester. Här kommer lite bilder från Åland.

Sarah och hennes kille Niklas.Det skålades i Champange!Fint väder var det så vi satt ute och åt. Härligt!Eric och lilla Elin =) Det skiljer precis tre månader på dem. Helt plötsligt blev Eric en stor kille =)Här åker han runt på bordsskivan i mitten. Eric tyckte det fanns fina juicepaket på Åland.Vi hörs =D

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Eric ser ju ut som stora karln där brevid Elin (småkusiner eller va blir de??) :)

2009-06-04 @ 11:16:43
Postat av: Linda

vad fina bilder och vad söt han var på bilden med den lilla tjejen :)! Tack igen för att klädkassen fick åka med er!!

2009-06-04 @ 19:33:58
URL: http://antligentrean.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0