SEMESTERTIDER

Nu har Simon haft semester i två veckor och ska nu jobba en vecka för att få semester i två veckor till sen.

Denna första semesteromgången så har vi varit på Åland bland annat. Jag, Simon, Eric och vovvarna var där i nästan 1,5 vecka och på slutet kom även mamma, pappa, Åsa, Stellan och kidsen. Allt var väldigt lyckat och roligt förutom då en vi MAGSJUKAN som jag personligen släpade dit och smittade ner allt och alla... Ja ja det var ju som vet var, mest hårt tog det väl åt stackars lilla Jonna som fortfarande inte är riktigt pigg!

Även om vi många var sjuka och dåliga så hann vi med väldigt mycket ändå. Det var kalas, båtåkning, en massa badning (i tunna, havet, poolen och bastu), shopping, kulturella utflykter och mycket god mat har vi ätit med (när man då åt, för om man var magsjuk var det mest blåbärs soppa eller kanelskorpor).


Här får ni se lite bilder som togs under tiden.

Erics första båttur i snipan. Han tyckte den va lite otäckt först men somnade han gott i mammas famn.Vovvarna sitter längts fram och håller koll.Här spanar Eric efter sniporna tillsammans med farmor och farfar.Sarah fyllde 19 när vi var där med och då var det kalas.Samuel fångade första fisken.Här körs det snipa.Fina Jonna som gungade ett X antal gånger...Framåt kvällen var man trött och då var det skönt och vara nerbäddad i sin vagn.Här badas det badtunna. Helt underbart skönt och med den utsikten!Kusinerna.När vi skulle åka hem lämnade Nova inte bilen så inte skulle missa att ta med henne!
Idag har vi träffat lilla söta Agnes som den 12 Juli kom till världen! Jätte söt liten tösabit. Eric hoppas att de ska träffas SNART igen =)Kolla in den lilla skitungen i hörnet =)


ERIC har förresten vänt på sig en gång idag med!!! Men bara en gång det fick räcka sa han...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0