En heeelt vanlig söndag

Ja det är det idag. Känns ändå helt ok. Vi har varit i stan och handlat mat för veckan och köpte lite kläder till Eric på Lindex =) Var och ka ett spår till Nova idag med och det tyckte hon va jätte roligt, måste göra det oftare hon är så duktig på det. Efter att vi gjort det så cyklade hon och jag en runda så nu är hon (tror det eller ej) faktist trött.

I veckan så har Simon haft återhämtningstid men han är inte riktigt hundra. Såret har gått upp lite och det har börja blöda... Han ska gå till jobbet imorgon ändå men jag har haft förmaningstal för honom att han ska ta det lugnt! Det har han lovat. Han ser ut som en nersketen gammal gubbe när han går.
Vi har bokat datum för dopet också lördag 9 maj. Vi träffade den nya prästen i torsdags han verkar helt okey, lite hemlig men ändå "normal"

Lägger upp lite bilder ur livet på Södertullsvägen 49.

Så här vill Eric hänga nu. Han vill se vad som händer i världen när mamma och han fixar och donar. Just här håller vi på med strykning.


Altanen är nästan helt inbyggn nu det är bara fönstren där uppe som ska sättas dit med. Annars är skjutparti och det andra på plats =D Det blir verkligen kanon fint!


Eric i sin nya mössa som farmor stickat, han är så söt så =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0