Röntgat Nova-Lisan idag

Idag så har jag röntgat Novas höfter så nu är det bara att vänta på ett resultat... Vänta är ju något jag är specialist på för tillfället känns det som. Nova tyckte nog det va ganska jobbigt med massa stoj o stim men hon somnade gott och husse va med henne i på röntgen eftersom matte inte får. Tack snälla Simon för att du ställer upp jämt, du är bäst! 
Nu ligger Nova jämte mig i soffan och är väldigt trött efter allt i den andra soffan ligger Ketty hon är lika trött hon även om hon inte gjort något speciellt men det kan vara nog så jobbigt att vare en cairn terrier ibland. De är båda lite slöa nu när de är i löptider.
De sa de förresten först till mig IDAG när vi kom till vetten att det kunde påverka resultatet. De kunde se lite slappare ut, men säger de det så vet vi ju varför. Blir det kasst resultat får vi väl ta om det efter 6 månader när hon inte löper, det är mycket att tänka på.
 
Jag ska nämna med att Nova väger 18.8 kg hennes bror ville veta =D Jag har inte 100% koll på mankhöjden men ska ta hjälp av Simon för en mätning. Hon har faktist vägt mycket mindre för några månader sedan och hon var jätte tanig men nu har vi bytt mat och ökat mängden och hon har svarat jätte fint på det. Hon är precis lagom nu.
Hon är ju ingen godis narkoman annars och bryr sig knappt om gotteben heller utan det är kamp och leksaker som gäller! Brukar ändå variera kamp och godis när vi tränar så hon inte blir för uppstressad av all lek.
Det som vi tränar mest är agility eftersom det ligger mig närmast hjärtat. Vallningen ja vad ska man säga det har inte hänt så mkt på den fronten och ni ska veta att jag har dåligt samvete för detta så tyck inte illa om mig! Jag trodde nog det skulle finnas ett större utbud av kurser mm här omkring men ack... MEN idag på djursjukhuset träffade jag faktist en kvinna som håller på med vallning och har kurser ibland när det finns tillräckligt många deltagare så jag har mailat till henne redan och anmält mitt intresse. Jag vet att jag hade kunnat få hur mkt hjälp som helst av Novas uppfödare som har kurser och träffar titt som tätt men dels har det inte blivit av och sedan är det en bra bit att köra. Jag har faktist under detta året lovat mig själv att ta tag i det lite mer. Även om jag inte gillar att ge löften men mål måste man ju ha... Ett annat mål som jag har är att på sensommaren/hösten starna Nova iaf i en hoppklass i aglityn (och förhoppningsvis någon Jenny Damm kurs) så vi har lite och jobba med men det är kul. Vi får väl se hur det går med allt då jag inte vet hur mkt tid en tvåfoting tar än! Men Simon ser ljust på framtiden och säger att vi får åka hela familjen och det har han ju rätt i, vi får ta småsemestrar lite hit och dig med barn och vovvar, kanske man skulle införskaffa en husvagn...  =)

Idag ringde de från jobbet och det va chfen som undrade om jag kom ihåg en order som jag gjort i November... Ja herregud man kan inte vara borta en vecka... Och OM jag nu kommit ihåg det vad skulle jag gjort åt det hemifrån?!  Ja ja man är ju bäst helt enkelt... ;-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kul att du också skaffat! :) Vill du säga nått speciellt i tanke på bloggnamnet? ;)

2009-01-13 @ 19:35:25
URL: http://annaemelia.blogg.se/
Postat av: Alex o Pax!

Hej hopp! Jag har inte heller så mycket koll på manken på Pax, men ska oxå försöka få till en mätning! viktmässigt ligger han runt 18,5 ungefär. Men han börjar lägga på sig, o inte är det fett, det är muskler... kanske blir en "stor" kille iaf tillslut. HAHA!

Pax är en godisråtta i alla hörn, men kampar gänra oxå! Jag tycker att jag får till hans koncentration mer när jaga nvänder godis så vi använder det mycket i träning, men vi kör annat oxå!Kram

PS:Kan du skicka ett privat mail till mig?

2009-01-13 @ 20:16:37
URL: http://www.hundflocken.se
Postat av: Sarah

Okej :)

Jag har det nu om 25 min. :S

Kommer inte att gå bra!!!

2009-01-14 @ 14:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0