Jobb

Nu har jag börjat jobba igen. Var på jobbet förra måndagen och tisdagen och så även denna veckan. Det är roligt på jobbet men det är skönt med en liten mjukstart =)
Simon är hemma med Eric när jag jobbar och de har de så himla mysigt säger dom utan mamma fast de blir väldigt glada när hon kommer hem. Eric och vovvarna iallafall.

Veckorna går jätte snabbt nu, förra veckan när jag jobbade två dagar sa bara swisch! Eric och jag var och badade i simhallen, trodde det började förra veckan men det var först denna veckan... Vi badade lite själva och det gick bra.
Faster Sarah har varit här på beslk och hon tog lite bilder som jag lånar =)

Detta är Erics nya hobby, att gå runt bordet i vardagsrummet. Han går var på varv på varv...Trött EricNisse och Eric åker pulka i det fina vädret.Kettan kissar i djup snö...Eric äter bulle.Eric och pappa tränar på att göra pussmunnar =)Nu är det familjen annorlunda på TV! Det är kul och titta på, kankse framtiden för mig o Simon =S

Eric har gjort framSTEG

Nu ikväll tog Eric sina första staplande steg mellan mig och Simon! Han gjorde det flera gånger =) Han var till och med så tuff att han gick från bordet till "Ekorren" (för er som inte vet gungälgen). Han kanske hinner lära sig gå tills han ska börja på dagis i mars iaf.

<3


Nytt år!

Ja då va det 2010! Nytt år och nya möjligheter =) Det nya året firade vi in hemma hos Rille o Jessi i Rottne. Det var nästan lika många kids som vuxna kändes det som Det va så mysigt =D Här kommer några bilder från de... Det är även några bilder som ja o Simon inte tagit då vi glömde kvar kameran men som några gärna ville skulle publiceras så vassego!

Förätt skalla intagas, Sandra är på G.

Här har jag och Simon åkt hem...Giver?Taker?

Värdparet Rille o Jessie. Rille var även receptionist under kvällen så han hade mycket att hålla reda på men han klarade av att hålla reda på flera saker samtidigt trots sitt lilla handikapp (att vara kille alltså!) Tack så mycket vi hade jätte kul!

Vi har en himlans vinter här nu och här kommer bilder på de!Nova har hittat spännande saker i snön.På fredag kommer faster Sarah hit och ska stanna tills söndag. Simon har gjort en lång lista på saker som hon ska göra...

På måndag ska jag börja jobba igen och Simon ska vara lite pappaledig. Börjar lite mjukstart o jobbar måndag och tisdag tills Bobban ska skolas in på dagiset.

Ha det bra allihop!

RSS 2.0