Det börjar ta form

Altanbygget går framåt i en rasande fart. Allt är inte färdigmålat men Simon lackar golvet nu så vi kan vara där på dopet =) Det lir huuur fint som helst, det har kommit upp spots nu med som man kan dimmra så blir det så mysigt så!





Simon i byggartagen



I helgen så var vi ute mycket och fixade och donade så Eric fick sitta (mest ligga) i sin sittvagn så han kunde se mer vad mamma och pappa höll på med. Han blev jätte stor direkt när man satte honom i den, lille plutten...





En trött kille...



Han börjar bli stark i sin nacke nu med och orkar hålla uppe sitt huvud. Det gäller dock att vara beredd om han vinglar till så man inte blir skallad!



Pappa är så rolig!



Var på stan i lördags och skulle bla köpa strumpor till Eric på Lindex kom ut med detta... SÅ mycket fint jag kan handla ihjäl mig till honom =)



Köpte även ett insektsskydd tillvagnen med små söta vovve tassar på =)



Appropå hund så har KettyPlätt hittat en nu sovplats...



Det blev en hel del bilder denna gången... Ska säga det med att Eric är nog lite bättre i sin hals han får ju alvedon fortfarande. Ska till BVC för vägning och mätning imorgon ska fråga då hur länge jag ska hålla på med det.

Ska försöka återkomma imorgon med den nya vikten och längden =)

Kommentarer
Postat av: anna-maria

Hej! vilken söt och nöjd kille ni verkar ha... Altanen blir hur fin som helst!!! Lycka till med dopet på lördag du vet ju vart vi ska... jätte kul...



Ha det bäst! Kram och puss anna-maria

2009-05-04 @ 20:29:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0