BLÅST

Ja det kände jag mig i fredags då det hade ordnats en överraskningsfest (jag fyller 25 imorgon för de som inte vet) för mig i Braåsgården. Simon lurade mig att vi skulle till Joel och Alexandra på freda kvällen och när vi körde dit så körde vi inte dit utan till Braåsgården och där var det var både släkt och vänner =) Det va så himla roligt och god mat och jag fick så fina presenter. Det var bara ett fel och det va att tiden gick så hiskeligt fort!!! Plupp så var klocka halv tolv typ. Tack alla som var där och gjorde denna kvällen så rolig!

Eric och hästen har fått nya leksaker. Dessa har uppskatats mycket utav båda två =) Sittern hittade jag på blocket som en i Åseda sålde, den är precis som ny!





I onsdags var vi ju på babymassagen och det gick faktist bra med Eric trodde han skulle skrika mest när vi var där men det var lugnt! Det var jätte mysigt med bebisarna. Har masserat honom några dagar nu särskillt magen och han har börjat fisa mycket mer nu så nogot har det helt klart satt igång! 
Han har varit ganska skrikig på eftermiddagarna /kvällarna men det är kvällar då han inte säger ett ljud. De har väl sina dagar... I fredagskväll på festen sov han hela kvällen, var bara vaken då vi matade honom. Ingen trodde på oss när vi sa att han bara skrek om kvällarna... Ja ja man säger ju de att de brukar sköta sig när de är borta...

Simon har idag fortsatt på altanbyggandet. Det börjar ju närma sig midsommar med stormsteg. 
Nova och jag har fått schemat för agilitykursen som vi ska gå nu i vår. Fick även av Simon i present två timmar med Jenny Damm vilket jag blev väldigt glad för. Ska bara få tag på henne nu med och boka in en tid.
Annars i veckan är det hundonad med Maggan imorgon och onsdag babymassage och på torsdag ska vi träffa en barnläkare som ska göra service på Eric. Det händer lite saker hela tiden =)

Lite av varje

Ja här händer det lite av varje! Det har varit besök, hundonader, hundträning och altanrivning. Det blir en del bilder i detta inlägget men det tas ju en hel del bilder här hemma hos oss så man måste ju visa upp dem!

Här är Eric i sin tuffa Rolling Stones dräkt. Han känner sig väldigt snygg i denna!


Han provade även sin rockröst när han ändå hade rockkläderna på sig!



Simon har börjat riva altanen. Det tyckte jag nog var dags om han ska hinna få färdigt den till midsommar (enligt honom själv) Idag så är den faktist helt borta. DOCK har det ju kommit en jäkla massa snö, jag blir vansinnig!!!



Här ser ni agilityparken! =) Den tränas det flitigt på nu i dessa dagar.



Här om dagen köpte jag en ny fleece overall till Eric. Den passar bättre än den andra bruna. Han drunknar inte i denna... + att han är väldigt söt i den =) Nu behöver han dock vantar för de små händerna sticker ut lite och de får ju inte bli kalla!



Eric har skaffat sig en ny kompis också! Hästen som han fått av Jonna och Samuel på BB. Tror vi ska föröka införskaffa oss ett BabyGym  till honom för han har blivit mer och mer tittig och försöker räcka efter saker. Sen säger han att han vill ha en babysitter också med saker som hänger framför honom och så vill han ha något han kan hänga i vagnen och titta på när mamma drar runt honom jämt milavis... Det är så mycket HAN vill ha ;-)



Här vill Nova också vara med och leka.



Imorgon är det Babymassage som gäller på förmiddagen och hundonad med Maggan på eftermiddagen om inget oförusett händer.


BVC besök och Faster Sarah

Idag var vi på BVC och vägde Eric som vägde in sig på 3770. Nu börjar han komma igång ordentligt =) Nästa besök är om två veckor och då ska vi göra lite annan kontroll. De var lite mer hälsokontroll. 

Annars händer det mycket tråkigheter just nu. Sjuka människor och varsling på Simons jobb och trasiga bilar mm. Men det är bara till att ta en dag i taget och ta till vara på det man har. Roligt är iaf att Eric har börjat att le åt oss nu det är mysigt och gör livet glatt =)

Något annat roligt är att faster Sarah har varit här med på besök. Hon har varit mycket stökig och tjabbig som vanligt ;-) 



Vi såg fina snödroppar som trängt sig upp när vi var ute på hundonad.



Sarah hade koll på läget med vagn, unge och hundar =)

 

Så här söt är lille Eric ikväll i sin nya pyjamas som han fått av Maggan. Han gör till och med en snygg pose för att göra det extra roligt!


Vann rätt låt?

Får väl säga att den tillhörde ju inte någon utav mina favoriter. Den är ju inte likt nån som vi skickat vidare innan så varför inte prova något nytt?

Igår var Matte o Maggan o Nils här på kvällen även Joel hittade hit. VI käkade pizza och killarna bastade och jag och Maggan och kidsen kollade på melodifestivalen och pratade bäbisar och karlar. Det va jätte trevligt =)
Nisse var uppklädd till tänderna när han kom. Det var han dock bara en liten stund sen va det jobbigt och vara finklädd och kläderna åkte av och då mådde han som en prins =)



Idag så var vi ute på morgonen och gick med mamma i Mästreda. På förmiddagen sen kom Jenny med sin lille kille Danijel och hennes mamma Eva (min gudmor) och hälsade på. De hade så fina kläder i present med sig till Eric.
Solstrålen Danjel =)



"Bubba fiten" äter mat och har det bra och beundrar sin mamma. Den nya flaskan fungerar jätte bra! Han laddar inför att hans faster Sarah ska komma imorgon.


Svisch!

Dagarna går så fort! Erics mage är bättre han är inte hård i magen längre om man säger så snarare tvärt om =S Han har dock sina skrik perioder på kvällarna börjar ungefär vid sex och slutar vid nio halv tio. Jag tror faktist att han är övertrött eller nått för han verkar inte ha ont någnstans. Han har sådär långa blinkningar som Nova har och vill inte somna om man skulle missa något. Han är så fin min pojke.
Igår var Sandra här med Agnes och det var tänkt att vi skulle gå på hundonad men vi stannade inne och fikade istället =) Sedan åkte jag in till stan med Eric till Baby & Kids och köpte en sån här bärsjal som man snurrar 8 varv runt om sig! Han somnade i den direkt när jag satte i honom där och så kunde jag åndå gå runt och fixa och dona med annat. Jätte smidigt och mysigt. Den var jätte dyr men jag fick stöd av pappa så jag kunde köpa en. Jätte snällt tycker jag när ekonomin är som den är nu när man är mammaledig. Det tar nog ett tag innan man vänjer sig vid att ha så här lite pengar. Känns som om man är student all over again!
Och till råga på allt så har antisladden på Focusen fått tuppjuck. Simon ska lämna in den på verkstaden hos Ford på tisdag och det är ju säkert gratis. Det skulle vara fint och vinna ett par hundratusen eller något så man kunde reda upp lite grejer och Simon kunde få köpa sin efterlängtade värmepump =)

Simon har byggt ett nytt agilityhinder till! Denna gången är det däcket, skit bra =) Har tyvärr igen bild på de. Det är inget super duper som gungan men det är jätte bra ändå. Nova fixade det faktist över förvänta etfer en del mutning och hjälp!

Här kommer en bild på när Eric ligger i sjalen. Här man man vara nära mamma säger Eric och smyg titta på henne med.


Här är en bild på Erics nappar med som jag har beställt. Han får dock vänta med att använda dem då de var från tre månader.


Ha en fortsatt trevlig helg nu allihopa och glöm inte melodifestivalen ikväll!!!


Ont i magen, barnskrik och micrat kaffe

Ja så är livet på en pinne när man är mammaledig. Stackars lille Bubba fiten har fått problem med sin mage... Han får i sig för mkt luft tror jag när han äter ur flaskan (och ja vi rapar honom efter att han ätit men det hjälper inte) + att han är så hård i sin stackars mage. Men det ska vi nog råda bot på. Har fått tips om mat som han ska få äta och en speciell nappflaska som gör att han inte ska få i sig luft. Allt ska provas för lille Erics skull. Nu har han iaf somnat en liten stund på kudden.
Simon är iväg och hjälper pappa så vovvarna och jag och Eric försöker ta det lugnt. Vi ska in till stan sen och inhandla de nya hjälpmedlen. Vi skulle egentligen gått på babymassage idag men Eric har varit så lessen så jag ville inte bråka med honom. 
Försökte få i mig lite kaffe innan men det var lite för mycket för Eric just då så efter att jag micrat samma kaffe med mjölk nu 3 gånger utan att jag fått i mig det så ger jag upp. Jag hinner väl få i mig kaffe så det räcker.
 
Igår var vi på BVC och vägde honom. Han hade gått upp mer nu och vägde 3 480 g. Det är påväg åt rätt håll! Hon sa att han snart växt i sin hudkostym.
Åsa, Samuel och Jonna + vovvar var här igår med och hälsade på. Det fikades och pratades och spelades PS och pussades och kramades på Eric.

Kanske jag ändå skulle gå och värma kaffet en gång till...

Besök och utökning av hinderpark

Som ni ser så har vi haft besök. Det är delar av Simons familj som varit här och snuffsat på Eric. De kom i fredags och åkte hem idag. Vi har inte gjort så mycket mer än och vara här hemma och tagit det lugnt och umgåtts.
 
Efter att ålänningarna åkt hem idag så åkte vi inte till stan och skulle köpa byxot till mig men vi hittade inga =( Däremot hittade Simon två tröjor som han köpte. Det behövde han med för han klagar alltid att ha inte har något och ha på sig när vi ska iväg.
Vi var inne på Rusta med och hittade en tunnel 5 meter lång  till hundarna så det blev en utökning av min hinderpark med! Jag måste säga att den var helt okey. Trodde den skulle vara mer ostabil men den fungerade riktigt bra. Vovvarna tyckte den var huuur kul som helst! Jag tränade Nova idag med på lite annat. Hon är så duktig... Vi avancerade slalomet idag med och tog bort hjälpen för ingången det blev mycket svårare för henne men hon fick till det jätte bra flera gånger. Är sååå sugen nu på och tävla henne nu. Ska nog anmäla mig till en agilitykurs i vår med henne hon behöver lära sig och jobba mer med störning. Simon tog bilder när vi tränade och Eric låg i vagnen och lyssnade på oss.










Eric har varit lite kinkig idag men nu ligger han och sover skönhets sömn. Imorgon ska vi till BVC och kolla upp honom. Simon ska med han är ju ledig måndag till torsdag denna veckan, det är mysigt och vara hemma hela familjen.
På eftermiddagen så ska Åsa komma med kidsen och vovvarna, då blir det full rulle vill jag lova!

Mitt smycke som jag beställt har kommit idag med =) Det var jätte fint. Skulle fått det av Simon i present men han hade tydligen annat på G... Det gör inget för nu kan jag ha det på mig direkt =D

På andra sidan står det SIMON med.



<3


Tre veckor idag

Vad har hänt idag?

På förmiddagen så var jag, Eric ovh Nova på en hundonad. Vi var ute och gick i 1 timme och 20 minuter. Simon lämnade Kettan på dagis idag på morgonen så hon var inte med.
Sedan har jag plockat lite här hemma. Eric har varit lugn på dagen som vanligt mest ätit och sovit. Nu däremot är han pigg och vaken, kvällarna är hans vakna tid.

Nu ikväll har vi haft finbesök (när honväl hittade hit...) av Anna-Maria Sand (min jobbakompis och min kusins sambo) och hennes tösabit Amanda. De var här och luktade på Eric, som nu förtiden inte luktar god bebislukt längre utan mest spy... Men det gör inget han luktar så gott ändå tycker hans mamma =)
De hade så fina kläder till Eric. Tuffa bruna manchester hängslebyxor med en matchande tröja till och strumpor inte att förglömma. Vad det finns mycket fina barnkläder jag säger bara det!

Eric är förresten tre veckor idag. Tiden går fort, snart ska han väl börja skolan och sno brännvin ur pappas barskåp...
Än så länge är han liten och då kan man ha det så här mysigt på mammas bröst.



KRAM till Alla!


Hund- o vagnonad

Idag har jag, Eric och vovvarna varit hos Sandra i Rottne. Vi var ute och spatserade på Rottnes gator med en vagn och tre draghundar =) I augusti sen när Sandra fått sin bebis så blir det två vagnar, vi får se om vi orkar med tre draghundar också då... Sedan fikade vi goda mummsmumms som Sandra fixat. Får väl gå en långrunda till ikväll bara för och bli av med de kalorierna.

Lägger upp en blid på sötaste Eric. Mammas pojke =D


Snart match-vikt igen

Nu har vikten på lille Eric börjat och vända. Vi var på BVC idag och då vägde han 3200. Duktig pojke =) Han har ju fått ersättning nu och blivit mycket piggare och nöjdare. Han vill inte äta på bröstet så han får maten på flaska nu och det fungerar kanon!

Dagarna rullar på här annars. Vi har fått så fina presenter utav massa släkt och vänner, alla är så snälla. Tack så jätte mycket =)

Igår var Björn och Anna på besök på förmiddagen. De tyckte att Eric hade växt men om sanningen ska fram så har han  ju inte det eftersom han vägde mer när han föddes =) Men han har nog format till sig lite mer.



Man ligger skönt i Morbror Björns famn



Man blir trött av besök...



På fredag kommer Erics farmor och lill-farbror hit och hälsar på, det tycker vi ska bli roligt!

RSS 2.0